nl-NLen-USde-DE

Ook telen voor een leverancier die in de groei is?

Teelt u ook biologisch? Dan kent u het belang van een goede afzetpartner. Eén die precies op tijd uw producten afneemt, afspraken serieus neemt en u laat helpt om uw bedrijf verder uit te bouwen. Zo betrouwbaar als we voor onze afnemers zijn, zo willen we ook richting u als teler opereren. Als onderdeel van de Best Fresh Group hebben we een naam hoog te houden: die van een solide partner in zaken.

Als teler voor Bio World bieden we u aantrekkelijke mogelijkheden om te profiteren van de groei die het biologische segment doormaakt. We investeren graag in die relatie. Daarom overleggen we graag met u over uw visie op de biologische teelt. We delen actief onze kennis met u over de marktontwikkelingen. We zetten u op het spoor van nieuwe kansen.

De juiste afnemer voor de juiste producten

Als groeiende leverancier in het bio-segment heeft Bio World meer afzetmogelijkheden. Daardoor kunnen we uw producten op de juiste manier en aan de juiste afnemer vermarkten. Door goede partijen aan ons te binden, kunt u rekenen op marktconforme prijzen. En we stáán voor onze afspraken. U kunt rekenen op een tijdige betaling en een correcte administratie.

Sluit u ook aan!

We zoeken continu naar uitbreiding van ons telersnetwerk, overal ter wereld. Zowel in (kas)groenten als in fruit. Neem vrijblijvend contact op.