nl-NLen-USde-DE

Als leverancier houden we het graag persoonlijk

Het biologische assortiment is een groeimarkt. Eén met commercieel aantrekkelijke perspectieven. Maar het is ook een markt die vraagt om een fluwelen aanpak. Heeft u de zekerheid dat biologisch ook écht biologisch is? Hoe zit het met de voedselveiligheid? En kunt u van gemaakte afspraken over levering op aan?

Wel bij Bio World. Onze missie is: een professionele partner zijn voor afnemers in geheel West-Europa. Van grote retailketen tot lokale bio-supermarkt. Door onze flexibele, servicegerichte aanpak zijn we elke afnemer van dienst die mét ons wil investeren in een markt met potentie. Of het nu gaat om het leveren van een paar dozen of om het on demand telen op jaarbasis.

Een transparante aanpak

Bio World hanteert een transparante aanpak. Afspraken zijn er om te worden nagekomen. De leverbetrouwbaarheid is hoog. Natuurlijk blijft het om natuurproducten gaan. In noodgevallen kunt u ervan op aan dat we u tijdig informeren. Die service is onze kracht. Ook als het gaat om op korte termijn organiseren van een nalevering bijvoorbeeld. Of het vinden van een alternatief als een teler er niet in slaagt tijdig te leveren.

Partner in het schap

We zijn ook écht handelspartner: door samen met u mee te denken over verdere marktkansen. En door actief nieuwe biologische groenten en fruit onder uw aandacht te brengen. Daardoor kunnen we samen alles uit het schap halen wat erin zit. Juist die persoonlijke aandacht, van mens tot mens, typeert Bio World.