nl-NLen-USde-DE

Biologisch telen vraagt beheersing van elk detail

Biologische groenten en fruit zijn een categorie op zich. Een categorie ook die in de toekomst alleen nog maar belangrijker gaat worden. Als specialist in biologische groenten en fruit kunnen we onze producten alle aandacht geven die ze verdienen. In onze gehele bedrijfsvoering draait het uitsluitend om biologisch geteelde groenten en fruit.

Wereldwijde sourcing

Dat begint bij al bij de sourcing. Wereldwijd kopen we onze producten in, deels afkomstig van eigen teelt, deels afkomstig van telers die zich aan Bio World verbonden hebben. Met onze eigen inkopers zoeken we naar die telers die onze passie voor de biologische teelt delen. Zo scheiden we het kaf van het koren. Kwalitatief mag een biologisch product immers niet langer meer onderdoen voor regulier geteelde producten.

Ruim assortiment

Het assortiment dat we bieden, is groot. Van veel groenten en fruit zijn de biologische alternatieven tegenwoordig ruimschoots verkrijgbaar: het gangbare Hollandse kasproduct als tomaten, paprika's, komkommers en aubergines, vollegrondsgroenten als bloemkool, broccoli en sla, maar ook een brede keus in citrusfruit en exoten. Nog altijd groeit het biologisch geteelde assortiment. Ook groenten van weleer, die als biologisch alternatief verkrijgbaar zijn, nemen we graag in het leveringsprogramma op.

Korte lijnen

Bio World houdt van persoonlijk contact, zowel met afnemers als met telers. Daarom zijn de lijnen intern kort. Dat maakt dat u en wij elkaar kennen en meer oog hebben voor de wederzijdse belangen. Een compact, toegewijd team van medewerkers neemt in- en verkoop voor zijn rekening. U heeft één klantgericht aanspreekpunt. Daardoor zijn we een optimale service supplier, die ontzorgt en adviseert en ook eerlijk is als 'op' ook echt 'op' is. Als onderdeel van de Best Fresh Group kunnen we gebruikmaken van ondersteunende faciliteiten als ICT en administratie. Daardoor kunnen we ons uitsluitend focussen op onze commerciële activiteiten.