nl-NLen-USde-DE

Kwaliteit en voedselveiligheid met maximale garanties

Als ergens het belang van kwaliteit en voedselveiligheid en betrouwbaarheid groot is, is het wel in het bio-segment. Veel consumenten kiezen immers juist om die twee aspecten voor biologisch. Daarom mogen de kwaliteit en de veiligheid van biologische groenten en fruit nooit in het geding zijn. Dat is in een paar zinnen de filosofie van Bio World.

We werken uitsluitend met gecertificeerde en gerenommeerde telers. Telers die tegemoetkomen aan uw eisen wat betreft kwaliteit en voedselveiligheid. Die kwaliteit is vooral verbonden aan regels en richtlijnen, zoals de teeltwijze en het leveren volgens de juiste specificaties. Maar onze telers springen er óók uit door hun passie voor biologische producten en een meer natuurlijke manier van produceren.

SKAL- en IFS-gecertificeerd

Dezelfde strenge voorwaarden gelden er voor voedselveiligheid. Daarom is Bio World gecertificeerd volgens de richtlijnen van SKAL en IFS. Onze telers voldoen aan dezelfde hoge normering. Door regelmatige bezoeken ter plaatse - wereldwijd - houden we feeling met onze leveranciers.

Eigen QA-afdeling

Zowel het ingaande als uitgaande product in de loods in Poeldijk ondergaat meerdere selecties. Een eigen QA-afdeling met kennis van zaken checkt steekproefsgewijs producten op een groot aantal aspecten. Het geeft u als afnemer de zekerheid dat u maximale garanties heeft op de twee onderdelen die het rendement van het bio-assortiment bepalen: kwaliteit en voedselveiligheid.